Szegő Katalin tandíjtámogatási ösztöndíj Filozófia szakos hallgatók számára. 2015/2016-os évre felvételizők figyelmébe!

A 2015/2016-os egyetemi évben a Filozófia szakra jelentkező I. éves hallgatók tandíjtámogatási ösztöndíjban részesülnek!

 

Szegő Katalin tandíjtámogatási ösztöndíjban azok az egyetemi hallgatók részesülhetnek, akik a 2015/2016-os akadémiai évben felvételt nyernek a Partiumi Keresztény Egyetem filozófia szakára. Az első tíz bejutó automatikusan elnyeri az ösztöndíjat, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell tandíjat fizetniük. További öt ösztöndíjra pályázni lehet.

A filozófiával még csak ismerkedők egyik kedvenc kérdése, hogy mit lehet kezdeni ezzel az logo marcoklevéllel, hol is lehet elhelyezkedni vele.

Nos, a világon háromféle munkakör van.

Az első olyan, amit csak filozófia szakos diplomával lehet betölteni. Ilyen a filozófiatanár, a filozófiai területen működő tudományos kutató vagy a filozófiai tanácsadó munkája.

A második olyan, ahol kifejezetten előny, ha filozófiát végeztél. Ilyen munkaköröket a médiában, könyvkiadóknál és internetes tartalomszolgáltatóknál, a kultúraszervezés területein, civil szervezeteknél és önkormányzatoknál, a legkülönbözőbb vállalkozások keretében, valamint minden, a kommunikációval összefüggő területen lehet találni.

A harmadik végül olyan, ahol nem föltétlenül elvárás, hogy filozófiai képzettséged legyen, de hogy előnyödre tudod fordítani, az biztos. Ide tartozik minden olyan munkakör, ami nem tartozik az előző két csoporthoz.

További információk:
Légy filozófus velünk!

forrás: fktanszek.partium.ro